SIA-FRUITCORP Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

2473 Vál, Széchenyi u. 5.   siafruitcorp@gmail.com   +36 (70) 323-49-68

SIA-Fruitcorp – már a nemzetközi porondon is!

A SIA-Fruitcorp kereskedelmi divíziója 2015-ben export részleggel bővült. Német és szerb anyanyelvű kollégák gondoskodnak a hatékony információáramlásról, és az értékesítési lehetőségek sokrétű kihasználásáról.

A logisztika terén széles alvállalkozói kör és az ott egyre bővülő autópark révén biztosítható, hogy egy időben több helyszínre is eljuthassunk a termésért. Minden belföldi vagy nemzetközi fuvarszervezést alapos logisztikai tervezés előz meg – éppen az adott feladat gyors és szakszerű, gördülékeny és nem utolsósorban költséghatékony elvégzése érdekében.

A SIA-Fruitcorp fair együttműködés kialakításán munkálkodik mind a termelői kör, mind a vásárlói szféra, vagyis a vevői felé. A cég törekszik arra, hogy újra bevezesse a piacra a belföldön eltűnőben lévő gyümölcsfajokat, termelőit pedig minden lehetséges termőtájon felkutassa és kölcsönös megelégedés mellett integrálja. A pirosgyümölcs értékesítési irányának optimalizálása a frisspiac révén valósul meg, ezen a területen lehet a legnagyobb hozzáadott értéket érvényesíteni. Az értékesítési lánc hatékony működése által minden szereplő – így a termelők és vevők egyaránt! – eredményesen fenntartható, tartós kereskedelmi együttműködése valósulhat meg.

2020-tól fermentációs tápanyag gyártásával és értékesítésével is foglalkozunk amelyhez az alapanyagot az MFB hitelprogram keretében végrehajtott beruházásunk biztosít.


Számlázási információk:

Cégnév: SIA- Fruitcorp Kft.
Postacím: 2473 Vál, Széchenyi u. 5.
Adószám: 25010817-2-07

Csatlakozna? Partnerünk szeretne lenni? Keressen minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Somfai András: +36 (70) 323-49-68
Szendi Iván: +36 (20) 978-00-38
e-mail: siafruitcorp@gmail.com

© 2018 – 2024. SIA-FRUITCORP Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

© 2018 – 2024. SIA-FRUITCORP